Drie meiden op avontuur in een ontwerpstudio

Romy: Manon en ik, jill en juf Petra gingen 27 november naar een ontwerpstudio van Willemsen Mode. Omdat Jill Manon en ik een jumpsuit met rits hebben bedacht (ook wel genoemd jump-zipper ) We waren zo enthousiast. Dus ging juf Petra een brief schrijven naar Willemsen Mode .De man was erg enthousiast over ons idee. Dus nodigde hij ons uit om naar zijn ontwerpstudio te gaan. Toen we binnen kwamen zag het er kei mooi en chique uit.

Manon: We moesten naar een hele grote ruimte, daar waren allemaal mensen aan het werken: ontwerpen, de stof uit zoeken en welke knoop er op het kledingstuk moest komen. Ik had echt nog nooit zoveel kleren bij elkaar gezien. Ze waren allemaal heel aardig en ze namen ons ook heel serieus net als of we volwassenen waren, dat was wel heel erg grappig. We gingen praten over ons ontwerp en ze vonden het heel leuk en handig.

Jill: ze gaan nu overleggen met een collega, of het kan.
En als het kan wordt het naar Bangladesh gestuurd en dan maken ze daar 3 proefjump- zippers voor ons en als het goed is komt het misschien volgende zomer in willemsenmode te hangen.
Wij willen graag jan-Erik bedanken voor deze waanzinnige dag die we hebben meegemaakt. Bedankt!