Kamp groep 8

Van 1 tot en met 3 juli is groep 8 op kamp geweest in Nistelrode. We wisten dat het warm zou worden, maar zo warm als het met name op woensdag en de donderdag, hadden we tijdens de kampdagen nog niet meegemaakt. Gelukkig was Hein Dröge zo vriendelijk om een levende sjoelbak ( een zeer grote variant op een buikschuifbaan) op te zetten, zodat we voldoende verkoeling kregen.
Op de donderdag hadden we zwembad Oss bijna voor onszelf, dus geen wachttijden bij de glijbanen.
’s Avonds dachten we het onweer net te ontlopen, maar helaas, het brak flink los ... Gelukkig was de bui precies over toen we met de spokentocht wilden beginnen en deze kon dus gewoon doorgaan! Flink geschrokken en aardig moe gingen we de tweede nacht in.
De vrijdag stond in het teken van uitslapen, opruimen, afbreken en het Safarispel, waarbij er weer schitterende safariparken werden gebouwd!
We kunnen terugkijken op een heerlijk kamp en willen alle ouders bedanken, die op enige wijze hebben geholpen! Zonder hun hulp was het kamp op deze manier niet mogelijk geweest!
Speciale dank gaat uit naar Hein Dröge die via zijn bedrijf Go for fun de Levende sjoelbak leverde en naar Hidde van Bakker Bart (OOK OP ZONDAG GEOPEND!!!), die zoals elk jaar het brood voor het kamp én het afscheidsontbijt beschikbaar heeft gesteld!!

PS We zijn heel hard bezig met het oefenen van de musical en werken langzaam naar het afscheid van De Kameleon!!