Voetbaltoernooi 2016

Voor het jaarlijkse voetbaltoernooi van start ging, organiseerde meneer Menno een training voor alle spelers op de velden van de Beuningese Boys.

Woensdag 5 april spelen de beide meisjesteams hun wedstrijden. Maandag 11 april en woensdag 13 april spelen resp. de jongens van groep 8 en de jongens van groep 7 (en 6) in Weurt steeds vanaf 18.00 uur.

Onder de trainingsfotos staat een fotoverslag van de wedstrijden van de meisjes.
Op woensdag 6 april speelden de twee meidenteams. Beide teams zijn door naar de volgende ronde op vrijdag 15 april a.s. in Weurt vanaf 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom om aan te komen moedigen. Bij de meisjes van groep 7 en 6 kwam de overwinning tot stand door strafschoppen, de meisjes van groep 8 wonnen in de gewone speeltijd. Natuurlijk moeten we bij de overwinningen het aandeel van de coaches niet vergeten.

Na de foto's van de meisjes vindt u de foto's van de jongens van groep 8 die op 11 april speeelden. Ook zij zijn, na twee keer gelijkspel en één gewonnen wedstrijd, door naar de finalewedstrijden op vrijdag 15 april.

Op woensdag 13 april speelden de jongens (en twee meisjes) van de groepen 6 en 7. Ze hebben moedig stand gehouden, maar het was niet gennoeg om vrijdag 15 april de finaleronde te spelen. De foto's van groep 6/7 vindt u weer onder die van de vorige groep.

De foto's van de finale staan op een nieuwe pagina: klik hier!